Visszajelzések

4 új visszajelzés, csoportos és egyéni állításokon résztvevő kliensektől + 2 fotó, amelyen éppen egy csoportos állítás zajlik a varázslatos algyógyi táborban, ahová azért hívtak meg, hogy csoportos állításokat vezessek és ahol idén nyár legszebb élményeiben volt részem, mert minden a helyén volt - hálásan köszönöm! 🙏 ✨ ❤️

- Nagyon ajánlom Zsoltot! Majdnem két éve "varázsolt" egyet rajtam, azóta is élvezem gyökereimmel való kapcsolatomat. (Péter, Kolozsvár)

- Nagyon sokat segítettél nekem, másképpen érzem magamat amióta résztvettem a csoportos állításon. Az én állításomban a férfi energiám volt a középpontban, ami alapjaiban rengette meg a kis belső világomat! Korábban nagyon gyámoltalan voltam, de az állítás óta megváltozott a kisugárzásom. Több hét elteltével egyre több változás veszek észre a külvilágomon is, főleg az emberek hozzámállásában. Még a coach-om is megjegyezte egy csoportos foglalkozáson, hogy körbe kellett néznie, kik vannak jelen, mert egy domináns férfi jelenlétét érezte, de hát nők voltak jelen meg "csak" én. (Gábor, Németország)

- Rettenetesen féltem, nem is tudom mitől jobban. Attól, hogy egyéni állítás, attól hogy veled (hisz csoporttársak voltunk), attól, hogy Kolozsváron (mindig máshova menekítettem a lelki történeteimet - mintha ez helyhez köthető lenne… De leginkább attól féltem, hogy ott fogok összeomolni, belehal a lelkem a sokmindenbe. Köszönöm, hogy megtartottál! (Noémi, Kolozsvár)

- Apámnak eltörött a medencecsontja, nem tudott mozdulni, így kénytelenek voltunk sok időt együtt tölteni. Kihívásokkal teli időszak volt, sok mély és nehéz beszélgetésünk volt, de úgy gondolom, hogy ez sokat segített. A múlt hónapban újra nála voltam, és kamaszkorom óta először sikerült ilyen könnyen kapcsolódnunk. Azt hiszem, ez az egyéni állításomnak köszönhető, és az azt követő elmélkedéseimnek. (Dániel, Németország)

Szeretettel várlak csoportos és egyéni állításra, online és offline egyaránt! 🙏 ✨ ❤️

- Budapesten magyar csoport okt 19-20. https://www.facebook.com/events/503777949067451

- Marosvásárhelyen román csoport szept 28-29. https://www.facebook.com/events/493710290039404/

És mindeközben egyéniben is, írj üzenetet!

💬 Messenger: https://www.m.me/zsolt.ro /
☎️ Tel/Whatsapp: +40751455145
📧 Email: zsoltsuto kukac gmail pont com
Profil: https://www.facebook.com/zsolt.ro

 

Kövess a Facebookon!